Вас вітає "КВ"!

Слава Ісусу Христу!
Ви завітали на блог (інтернет-щоденник) двотижневика "Католицький Вісник". Тут відображаються найцікавіші публікації з наших архівних випусків.
Якщо ви хочете ознайомитися з оригіналом - свіжим "КВ"-2015 (безкоштовно!), або передплатити видання, напишіть на katol.visnyk@gmail.com або заповніть форму ліворуч.

Звертаємо Вашу увагу: передрук матеріалів вітається за умови активного гіперпосилання на джерело.

Цікавого перегляду!

четвер, 29 грудня 2011 р.

Різдвяні історії

                                                  
                                Анонс "КВ" №24/2011

Як Церква бачить сучасний світ? Яка її роль у ньому? Як Церква бачить саму себе? На ці та інші запитання відповість Єпископ Рима Папа Бенедикт XVI у черговому фрагменті інтерв’ю німецькому журналісту Петеру Зеевальду. Читайте на сторінках Opera Selecta.

Про те, як важливо осягнути чистоту і серця, і тіла, свідчитимуть учасники молодіжного руху "Справжня любов чекає" в рубриці Церква в Україні. Про невигадані різдвяні історії, про справжні чудеса в житті звичайних людей читайте в Темі номера. Підготовці до Євхаристійного конгресу присвячено продовження матеріалу "Роздуми про Євхаристію".

Святий Миколай чи Дід Мороз? Кого наші співгромадяни вшановують більше й чому? Читайте в рубриці Соціум. Також у свіжому "КВ" ви, як завжди, знайдете коментарі до недільних читань та літургійні календарі, а рубрика Батьки і діти запропонує вам власноруч виготовити Вифлеємську Зірку.

ПРИЄМНОГО ЧИТАННЯ!

***

Запитуйте "КВ" у своїх парафіяльних кіосках або шукайте в каталозі в будь-якому відділенні "Укрпошти". Передплатний індекс: 01101. Телефон редакції в Києві: (044) 503 30 22. PDF-передплату (тобто електронну версію) газети можна здійснити, написавши на katol.visnyk@gmail.com 

"КВ" – двотижневик католиків України, до 2008 р. відомий як "Парафіяльна Газета". Кожен часопис – мов маленька енциклопедія, призначена збагатити життя Церкви в Україні та кожного українського католика зокрема. Тут є і свіжі новини з життя Церкви в Україні та світі, і сучасні катехитичні матеріали, і католицький погляд на культуру, суспільство та історію… Батьки і діти також знайдуть в часописі багато цікавого для свого зростання у вірі.

Немає коментарів:

Дописати коментар