Вас вітає "КВ"!

Слава Ісусу Христу!
Ви завітали на блог (інтернет-щоденник) двотижневика "Католицький Вісник". Тут відображаються найцікавіші публікації з наших архівних випусків.
Якщо ви хочете ознайомитися з оригіналом - свіжим "КВ"-2015 (безкоштовно!), або передплатити видання, напишіть на katol.visnyk@gmail.com або заповніть форму ліворуч.

Звертаємо Вашу увагу: передрук матеріалів вітається за умови активного гіперпосилання на джерело.

Цікавого перегляду!

суботу, 6 грудня 2014 р.

Ким насправді є священик?

Перший грудневий випуск "Католицького Вісника" завершує цикл "Таїнства Церкви": він присвячений Таїнству Рукоположення, або ж священству.


У номері…
® "Ким насправді є священик?" Думка Апостольського Нунція в Україні
® "Вірні та безкомпромісні" Погляд на священство у Біблії
® "Як навчити вчителя?" Про педагогіку в служінні пастиря
® "Не йти на компроміс". Новомученик Єжи Попєлушко, закатований спецслужбами
® Чи існує "комплекс Спасителя", або Про вигорання у служінні.

Детальніше…


Також ми поговоримо про дар єпископства та Рік богопосвяченого життя; дізнаємося, чим християнська демократія відрізняється від соціал-демократії; будемо роздумувати над покликанням лікаря в спільноті Церкви та над тим, як сьогодні мудро користатися з мас-медіа.

Постійні рубрики представлять біблійні коментарі до недільних читань, нотатки з історії монашого життя, проповідь св.Йоана Віанея та те, який сенс має носіння священиком колоратки. Рубрика "Знаки часу" розповість про владу духовенства, а на сторінках для дітей ви знайдете казку "Довга наука для майстра", а також рецепт теплого салату з відповідними коментарями для батьків. В "Кіноклубі" ми обговоримо "Маленький світ дона Камілло", а рубрика бувальщина представить нову історію – "Загублена вибраність". Завершать номер мандрівка до храму Христа Царя у Хмельницькому та роздуми над образом святої Варвари.


Приємного та корисного часу за читанням!

Немає коментарів:

Дописати коментар