Вас вітає "КВ"!

Слава Ісусу Христу!
Ви завітали на блог (інтернет-щоденник) двотижневика "Католицький Вісник". Тут відображаються найцікавіші публікації з наших архівних випусків.
Якщо ви хочете ознайомитися з оригіналом - свіжим "КВ"-2015 (безкоштовно!), або передплатити видання, напишіть на katol.visnyk@gmail.com або заповніть форму ліворуч.

Звертаємо Вашу увагу: передрук матеріалів вітається за умови активного гіперпосилання на джерело.

Цікавого перегляду!

суботу, 31 січня 2015 р.

...Чи можуть стояти поруч слова "любов", "молитва", "ворог", "Володимир Путін", "ненависть"?


Поточний номер "Католицького Вісника" - "Люби ближнього свого" (№2, 2015) розкриває нам ІІ Заповідь любові як покликання кожного християнина любити не лише того, хто тобі близький, але й вчитися любові до ворога.

Зокрема, у номері містяться нотатки військового капелана та роздуми про те, що таке любов до себе. Чи може любов до ближнього стати ліками для мене? Чи можуть стояти поруч слова "любов", "молитва", "ворог", "Володимир Путін", "ненависть"? Чи взагалі можливо (і як?) любити серед бідності, страху, ворожнечі?

Крім тем для дорослих "КВ", як завжди, пропонує сторінки для дітей, де цього разу ви знайдете казку "Нерозлийвода" та опис того, як виготовити килимок із помпончиків, використавши для цього залишки від ниток.

***

"Католицький Вісник" №3, 2015 розпочне цикл "Заповіді блаженств", де ми разом із вами будемо аналізувати Христові блаженства як заклик до кожного з нас, і роздумувати над ними в контексті сучасної ситуації в Україні. "Війна фактично, які там блаженства?.." - скаже чи подумає хтось. Ми ж відповімо, що Святе Письмо не було створене виключно для мирного часу і саме зараз воно є особливо актуальним.

Загалом у першому півріччі ми охопимо тематику Великого Посту і Великодня, розглянемо Блаженства та згадаємо спадок св.Йоана Павла ІІ з нагоди 10-річчя від його смерті. Окремі теми будуть присвячені Католицькій Церкві в Україні та удосконаленню нашого парафіяльного життя.

Нагадуємо, що передплату на 2015 рік (або на 1 півріччя) можна завжди оформити
через редакцію, написавши на katol.visnyk@gmail.com
Можна замовити і потрібні номери за темами (Десять заповідей, Сім Таїнств...).


Немає коментарів:

Дописати коментар