Вас вітає "КВ"!

Слава Ісусу Христу!
Ви завітали на блог (інтернет-щоденник) двотижневика "Католицький Вісник". Тут відображаються найцікавіші публікації з наших архівних випусків.
Якщо ви хочете ознайомитися з оригіналом - свіжим "КВ"-2015 (безкоштовно!), або передплатити видання, напишіть на katol.visnyk@gmail.com або заповніть форму ліворуч.

Звертаємо Вашу увагу: передрук матеріалів вітається за умови активного гіперпосилання на джерело.

Цікавого перегляду!

вівторок, 5 лютого 2013 р.

ЗАРАДИ МОЛОДІ


31 липня – 2 серпня 2012 року в Запорізькій області відбулася перша піша проща УГКЦ на Сході України.



72 прочанина пройшли маршрутом м. Мелітополь – с. Снігурівка. Головною метою прощі була допомога молоді парафій УГКЦ Запорізької області у створенні малих спільнот заради зростання та подальшої духовної формації. Всі прочани прийняли спільний намір: молитвою і жертвою благати про навернення молоді Східної України.
У прощі брали участь священики з Запоріжжя, Мелітополя, інших куточків Запорізької області, а також семінаристи Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ. Із хором і парафіяльною молоддю прибув о. Володимир Валевський, настоятель відомої чудотворним образом Серця Христового церкви Святого Архистратига Михаїла з с. Боянець на Львівщині (Сокальсько-Жовківська єпархія УГКЦ). Прощу також підтримали своєю участю вісім вірян із м. Рожнова (Чеська Республіка).
Перший день закінчився у с. Орлово, де відбулася велика та різноманітна духовна програма. Другий день прощі завершився досягненням мети – у с. Снігурівка Токмацького району. Прочан зустріла місцева молодь із хлібом-сіллю та іконою Пресвятої Богородиці, а сільський голова привітав усіх від імені місцевої влади. Майже до півночі проводили прочани молитви і Богослужіння разом із вірними з навколишніх сіл, яких прийшло близько 250 осіб.
2 серпня перша піша проща закінчилася святковою Літургією. Її відслужили в стінах зруйнованої сільської церкви, яку перед тим спеціально приготували до приходу прочан.
Досвід, яким ділилися учасники, можна виразити в одному спільному твердженні: наступного року всі ми знову вирушимо з Мелітополя до Снігурівки. Проща відбудеться 31 липня – 2 серпня.

Тетяна ОКРУЖНА



"КВ" в електронному форматі
Приклади випусків за 2011 р. - тут  files.mail.ru/8PPUP6
І півріччя 2012 р. - тут files.mail.ru/XVRWF6

При передрукуванні обов'язкове активне гіперпосилання на http://katolyckyj-visnyk.blogspot.com/


Немає коментарів:

Дописати коментар