Вас вітає "КВ"!

Слава Ісусу Христу!
Ви завітали на блог (інтернет-щоденник) двотижневика "Католицький Вісник". Тут відображаються найцікавіші публікації з наших архівних випусків.
Якщо ви хочете ознайомитися з оригіналом - свіжим "КВ"-2015 (безкоштовно!), або передплатити видання, напишіть на katol.visnyk@gmail.com або заповніть форму ліворуч.

Звертаємо Вашу увагу: передрук матеріалів вітається за умови активного гіперпосилання на джерело.

Цікавого перегляду!

середу, 22 серпня 2012 р.


Анонс часопису "Католицький Вісник" № 15, 2012: "Про християнське виховання" – Gravissimum Educationi

У номері:
·      Хто має бути відповідальним за виховання?
·      Хрещені батьки та їхні обов’язки.
·      Що говорить ІІ Ватиканський Собор про виховання?
·      Чи виховує телебачення?
·      А також оголошення: Інститут св. Томи Аквінського продовжує набір студентів на 2012 / 2013 навчальний рік.



Свята Катерина Сієнська – Вчитель Церкви – подає всім своїм духовним дітям найвитонченішу науку про те, як пізнати та полюбити Ісуса Христа і Церкву. Про неї та про її духовне материнство катехиза Бенедикта XVI в рубриці Слово Папи.

Метою покарання є перевиховання особи, тож необхідно особливо турбуватися про збереження гідності кожного з в’язнів. Цю думку Папа Бенедикт XVI прагнув донести до всіх людей доброї волі, закликаючи молитися за в’язнів. Детальніше читайте в рубриці Апостольські палаци.

Що таке християнське виховання і з чого воно складається, а також хто є основними дійовими особами виховного процесу – про це говорять отці ІІ Ватиканського Собору в Декларації про християнське виховання. Докладніше на сторінках рубрики Тема номера.
Хто несе відповідальність за виховання: батьки, вихователі дитячого садка, школа, суспільство? Врешті-решт, що таке вихованість? Відповіді на ці питання шукайте в рубриці Соціум.

 Рідні батьки несуть основний тягар виховання дитини. А яка роль належить хресним батькам? Докладніше про це читайте в Темі номера.

Рубрика Моя історія розповість про плоди християнського виховання в одній з українських сімей, де з шістьох дітей двоє стали священиками, одна обрала монаше життя, а троє – родинне. А про те, чого насправді навчає телевізор, читачі дізнаються з рубрики Домашня Церква.

Скільки жив – стільки і працював. Так можна сказати про Ежена – Габріеля – Жерве – Лорана кардинала Тіссерана. Математик та літературознавець за освітою, знавець східних мов, перекладач, дослідник, історик, управитель Ватиканської бібліотеки й архіву – звідки в кардинала Тіссерана було стільки енергії та наснаги, читачі дізнаються з рубрики Обличчя Собору.

Також у свіжому номері "КВ" ви знайдете коментарі до літургійних читань і літургійний календар.

Заохочуємо не шкодувати часу й грошей на новини з життя Церкви та інформацію задля свідомого формування своєї віри.

Приємного читання!

***

"КВ" – двотижневик католиків України, до 2008 р. відомий як "Парафіяльна Газета". Кожен його номер – мов маленька енциклопедія, призначена збагатити життя Церкви в Україні та кожного українського католика зокрема. Тут є і свіжі новини з життя Церкви в Україні та світі, сучасні катехитичні матеріали, католицький погляд на культуру, суспільство та історію… Батьки та діти також знайдуть у часопису багато цікавого для свого зростання у вірі.
Запитуйте "КВ" у своїх парафіяльних кіосках або шукайте в каталозі на 2012 р. у будь-якому відділенні "Укрпошти".
Передплатний індекс – 01101, тел. редакції в Києві – (044) 503 30 22.

Немає коментарів:

Дописати коментар